NEWS TOPIC

„Leitfaden zur Beschreibung der Lebensmittelkategorien in Teil E von Anhang II der Verordnung (EG) Nr. 1333/2008“ aktualisiert

Bild zu Empfehluingen und Verbraucherschutz

Im November 2022 wurde von der EU-Kommission der „Leitfaden zur Beschreibung der Lebensmittelkategorien in Teil E von Anhang II der Verordnung (EG) Nr. 1333/2008“ („Guidance document describing the food categories in Part E of Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 on Food Additives“) aktualisiert und veröffentlicht.

Es handelt sich nun um die 6. Version. Der Leitfaden soll die Einordnung, insbesondere von hoch verarbeiteten Lebensmitteln, erleichtern.

Find out more here:

https://food.ec.europa.eu/safety/food-improvement-agents/additives/eu-rules_en#guidance-documents

Do you have any questions to this article?

We would like to advise you to this topic Your request will be free as a service.
Please use the contact form below, thereby we can match your request with the article directly.
You will receive a copy of your message sent to the e-mail address that you have specified.

*mandatory field

Do you have any questions to this article? Kontaktieren Sie uns gerne.

OUR CATEGORIES

en_GB